четвер, 7 березня 2019 р.

Святковий концерт до дня 8 Березня

  З ледь відчутним подихом весни приходить до нас прекрасне свято представниць кращої половини людства – Міжнародний жіночий день 8 березня.  Жінка… Вона сама – як весна: сонячна, світла, життєрадісна, яскрава, справжня.  Все прекрасне на землі від жінки, від її любові…
           З нагоди вшанування її величності Жінки в Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки за ініціативи викладача спецтехнологій Хортюка Іллі Миколайовича та майстра в/н Мацьопи Інни Михайлівни 6 березня 2019 року відбувся святковий концерт.
 Так, з вітальним словом до жінок звернувся  директор Чернівецького ВПУ Одайський Савелій Іванович, нагородивши грамотами педагогічних працівників: за сумлінну працю, вагомий внесок, та зразкове виконання службових обов'язків.
А розпочали святкову програму заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Галина Миколаївна та викладач спецдисциплін Хортюк Ілля Миколайович, із ісценівкою "Я- ЖІНКА, Я- БОГОМ ЗАПАЛЕНА СВІЧКА..."
               
Святкову атмосферу у залі підтримували ведучі Баран Руслан і Грабовецький Артем (учні групи № 13 та №12) щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень побажали вони нашим працівницям.
                 
Дуже позитивними та чуттєвими були виступи учня групи № 12 Акостакоя Даниеля, із грою на акордеоні, та ученицею групи №17 Чернявською Ніколь, яка виконала вірш, «Молитва до мами». Також було підготовлене слайд-шоу за участю наших педагогічних працівників із своїми мамами та своїми дітьми.
Своєю особливою майстерністю й емоційністю виконання глядачам до вподоби став танцювальний номер «День,коли чоловік може відчути себе у ролі жінки…» за участю учнів груп (№ 12,13,14). Цього дня на сцені лунали  пісні у виконанні учениці групи № 16 Белік Аміни та учня групи № 8 Пінчука Давіда.
 

А сюрпризом для всіх жінок стало привітання чоловіків та учнів училища у відеофільмі знятого напередодні до свята 8-го Березня .
Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!
                       
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                     
      
     
     
     
                                

2 коментарі:

  1. Хорошее время было мне понравилось принимать участие спасибо вам за такую возможность Инна Михайловна)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та не має за що) завжи приємно робити щось для вас) і ви молодці, що приймаєте участь)

      Видалити