вівторок, 5 лютого 2019 р.

День безпечного Інтернету 2019

       5 лютого 2019 року у світі відзначається День Безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.  

У групі № 10 які навчаються на 3 курсі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки за професією:"Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури; Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин", було проведено виховну годину на тему: "Інтернет – користь чи прихована небезпека". Визначили позитивний і негативний вплив Інтернету на людину, а також шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів.
Крім того, учні мали можливість прослухати лекцію, яка була проведена інспекторами Шевченківського ВП ЧВП ГУНП в Чернівецькій області.
        Також педагогічні працівники Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки зареєструвалися в Cisco Networking Academy та прийняли участь в онлайн-уроці.
                                  

Немає коментарів:

Дописати коментар