четвер, 27 лютого 2020 р.

Відкритий урок з виробничого навчання на тему: "Виготовлення мультивібратора"


Згідно плану індивідуальної роботи майстра виробничого навчання Мацьопи Інни Михайлівни на базі радіомонтажної майстерні в Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки  27 лютого 2020 року був проведений відкритий урок з виробничого навчання з професії «Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури» на тему: «Виготовлення мультивібратора».
Метою уроку було навчити учнів основних способів виготовлення друкованих плат, ознайомити слухачів з особливостями об'ємного монтажу. А також виховувати свідоме відношення до праці та розвивати логічне мислення учнів.
На уроці було використано презентаційні матеріали, картки з завданнями , наочні матеріали, що сприяло кращому засвоєнню вивченого матеріалу. Учні розв’язали кросворд, а також зіграли в гру «Хороші друзі».
На занятті виробничого навчання, учні отримали практичні навички при роботі з виготовлення мультивібратора. А психолого-педагогічна атмосфера уроку сприяла максимальному засвоєнню учнями нового навчального матеріалу.


















Немає коментарів:

Дописати коментар