пʼятниця, 24 червня 2022 р.

Державна кваліфікаційна атестація

 24.06.2022р., у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки, відбулася державна кваліфікаційна атестація у групі №10, що здобули професію "Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури; електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин" (майстер виробничого навчання Інна Мацьопа). Державна кваліфікаційна атестація, відповідно до Положення про порядок кваліфікаційної атестації та присвоєння кваліфікації особам, які здобувають професійно-технічну освіту, включала: кваліфікаційну пробну роботу та письмову екзаменаційну творчу роботу. Завдання підготували викладачі Хортюк Ілля та Грицюк Анатолій.

Атестація проведена дистанційно на платформі Teams.
Державна кваліфікаційна комісія під керівництвом Бойка Степана Микитовича – директора МПП «Медтехнікасервіс» розглянула підсумки навчальних досягнень учнів, результати виконання пробних кваліфікаційних робіт, щоденники обліку виконання детальних програм виробничої практики, висновки роботодавців і виробничі характеристики, наряди на пробні кваліфікаційні роботи, перевірила роботи учнів.
За результатами державних кваліфікаційних атестацій учням присвоєна кваліфікація радіомеханіка з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури 3 розряду та електромеханіка з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин 3 розряду.

Немає коментарів:

Дописати коментар