понеділок, 6 листопада 2023 р.

ЕКСКУРСІЯ НА ПРИВАТНЕ НАУКОВО- ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «СЕРВЕР»

  06.11.2023 р. здобувачі освітніх послуг Чернівецького ВПУ радіоелектроніки (група № 7) разом з майстрами виробничого навчання Інною МАЦЬОПОЮ та Андрієм ЧЕРВОНОГРОДСЬКИМ відвідали ПРИВАТНЕ НАУКОВО- ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «СЕРВЕР».

Екскурсія на підприємство - це чудовий спосіб дізнатися більше про те, як функціонує даний заклад.
Представник ПНВП "СЕРВЕР" - Валерій Миколайович розповів про те, як проводиться ремонт професійного технологічного обладнання у Чернівцях. Сучасне технологічне обладнання завжди вимагає кваліфікованого і своєчасного обслуговування. Тому підприємство з моменту свого заснування серйозну увагу приділяло розвитку сервісної служби.
Завдяки високому рівню кваліфікації спеціалістів, сучасному технічному оснащенні працівники можуть оперативно здійснювати діагностику обладнання будь якого типу, виконувати відповідний ремонт холодильного та технологічного обладнання.
Навчальна екскурсія - це можливість реалізувати сучасний підхід до навчання, поповнити знання здобувачів освітніх послуг про сучасні умови виробництва.
Слухачі жваво долучилися до дискусії, цікавилися можливостями працевлаштування, кар’єрними перспективами, підготовкою до співбесіди та оплатою праці.

Немає коментарів:

Дописати коментар